El nostre equip
L’important no és allò que fem, sinó com ho fem, perquè darrera de cada servei sempre hi ha persones.

A ISS som molts els que hi treballem per fer del migdia a l'escola, el moment preferit dels nens/es. Una estona on poder desconnectar de les obligacions de la jornada escolar i aprofitar per recuperar energia amb l'ajut d'un bon àpat i d'una estona de descans i esbarjo amb activitats lleugeres, però interessants.

Tot això només ho podríem fer comptant amb els millors equips de professionals que, cadascú i des de la seva àrea, proporcionen els serveis més curosos i atents a famílies i escoles.

El tractament dels productes: matèries primeres, neteja, residus, aixovari, etc.; així com el tractament dels infants per part del personal d'atenció educativa han estat sempre el punt de partida per a les millores des del punt de vista de la qualitat. Al final hem estat capaços d'elaborar processos que ens avalen i animen a continuar treballant per donar els millors dels serveis. Processos amb segell de certificat de qualitat amb la ISO 9001.

La presència d'ISS a l'Escola Lola Anglada es configura com a la participació en els projectes de la comunitat educativa on hi conflueixen els interessos de la família i l'escola, principalment la conciliació familiar i professional. I és en aquest sentit que l'AMPA gestiona els serveis d'acollida, activitats extraescolars i activitats de la jornada intensiva i  la mitja pensió.

Per tots aquests serveis, ISS proporciona el suport tècnic i els recursos humans, materials i administratius necessaris per a un bon funcionament.

Ens avalen més de 25 anys d'experiència i estem certificats en procediments tan importants com la prestació del servei de restauració col·lectiva: disseny de dietes, elaboració, envasat, serveis i transports de menjars per a col·lectivitats.

El supervisor de centre es el responsable de la organització i funcionament del servei.
Proximitat, flexibilitat i capacitat de decisió son les qualitats que permeten que actuï com a nexe entre el Centre e ISS, i faciliti solucions immediates en el dia a dia.

Responsables de la cuina, els àpats i el seu perfecte estat de manteniment són Marta Romà, cap de cuina, i Lourdes García, ajudant de cuina. Els els dóna suport amb la neteja dels espais Isabel  i Melania Brumos.

A càrrec de la coordinació hi ha Fran Morata.

Les monitores encarregades de cada grup són:

P3 Toñi Guerrero i Gemma Sanmartí

P4 Encarni Hernández, Olga Rull i Isabel Rodríguez (ref. P4 i P5)

P5 Anna Alberich i Rosa Sáez

1r Elisabet Grané i Susana Couto

2n Marga Puigpey i Sandra Arévalo

3r Soraya Calvo i Eva Alcaide
4t Sandra Pérez
5è Carme Porras

6è Carla Piña i Kevin Silvestre